NJOY SPEELHAL

VOOR ELK WAT WILS

Loop via de trap naar boven en je ziet hem!

De Eye-catcher op de bovenverdieping is de veertien meter lange “mini”bowlingbaan! Daarnaast kun je er bijvoorbeeld ook slaan op de kop-van-jut, airhockey spelen of terug in de tijd met Pacman op de arcadekast. Kortom in deze speelhal is voor ieder wat wils.

“mini”bowlingbaan!

kop-van-jut & tafelvoetbal

airhockey & flipperkast

basketbalmachine & boksbal

Pacman op de arcadekast

En een tafel met digitale gezelschapsspellen.

DAGJE UIT OF AVONDJE WEG

NJOY SPEELHAL

BOWLING

BOWLEN

GEZELLIG BOWLEN MET VRIENDEN OF COLLEGA’S

Bowlen met een groep en daarbij niks te kort komen, vraag naar een van onze arrangementen aan de bar!

Ook genoeg zitplaatsen

Maar ook voor mensen die niet willen spelen, maar gewoon rustig zitten en uitkijken over de Kaden is er de ruimte. De speelhal is zo ingericht dat er zowel inspanning als ontspanning mogelijk is.

GOOI JIJ EEN STRIKE?

BOWLING

Feesten & bedrijfsuitjes

Party, party

Met de komst van deze speelhal is Njoy nu uitermate geschikt voor bijvoorbeeld feesten of bedrijfsuitjes. Op de benedenverdieping is de bar met achterin de pool-, biljart en snookertafels.

Feesten en arrangementen

Zowel inspanning als ontspanning

Met de komst van deze speelhal is Njoy nu uitermate geschikt voor bijvoorbeeld feesten of bedrijfsuitjes. Op de benedenverdieping is de bar met achterin de pool-, biljart en snookertafels. Ook zijn er in Njoy dartborden aanwezig. Njoy biedt verschillende arrangementen aan. In de ruimte bij de bar zijn genoeg zitplaatsen om met een grote groep te kunnen eten. Maar er kan ook gekozen worden om na de activiteiten te gaan eten in één van de eetgelegenheden waar Njoy mee samenwerkt. Bijvoorbeeld Eetcafé de Zaak en Grootcafé M’n Zusje, beiden gevestigd op loopafstand van Njoy.

Naast de eerder genoemde activiteiten is er ook een basketbalmachine, een flipperkast, tafelvoetbal, een boksbal en een tafel met digitale gezelschapspellen. Maar ook voor mensen die niet willen spelen, maar gewoon rustig zitten en uitkijken over de Kaden is er de ruimte. De speelhal is zo ingericht dat er zowel inspanning als ontspanning mogelijk is.

Gezellig avondje uit
Naast de nieuwe speelhal biedt Njoy ook nog steeds de mogelijkheid om te komen poolen, biljarten of snookeren. Maar ook mensen die langs willen komen om alleen te drinken zijn welkom. Er kan plaatsgenomen worden aan de bar of in de zitjes nabij de bar.

FEESTEN EN ARRANGEMENTEN

ZOWEL INSPANNING ALS ONTSPANNING

RESERVEREN?

OM TELEURSTELLING TE VOORKOMEN IS HET ALTIJD EEN GOED IDEE OM TE RESERVEREN. DIT KAN MAKKELIJK OP: 0512 779 15