POOL, BILJARD en SNOOKER

POOL, BILJARD en SNOOKER

SPEEL MEE.  Voor 10,- per uur

N-Joy Drachten is een moderne poolhal met professionele pooltafels en een gezellige bar/restaurant met terras. Boek een tafel met vrienden of collega’s, blijf eten of luister de vrijdagmiddagborrel op met een drankje en een potje pool. Het poolcentrum heeft geregeld leuke en spannende evenementen en neemt deel aan onder meer Koningsdag en de N8 van Dr88.

GOEDE SFEER

MEER SPELLEN SPELEN

AIRHOCKEY, DARTEN, PINGPONG

NAAST EEN POTJE POOL OF SNOOKER BIEDEN WE MEERDERE SPELLETJES AAN

Het Darten kost 2,- per potje en 5 eur borg. Maar denk bijvoorbeeld ook aan een game op onze interactieve spelcomputer, een potje kaarten, tafeltennis, tafelvoetbal of airhockey! Voor elk wat wils bij N-Joy. Ook voor de oudere gasten zijn er gokkasten aanwezig.

GAME ON!

WELK SPEL SPEEL JIJ?

BORREL, BORRELHAP OF BUFFET

AAN DE BORREL BIJ N-JOY

KOM GENIETEN VAN ONZE BAR, FINGERFOOD OF BUFFET

Naast een leuk potje poolen kun je N-Joy of delen van N-Joy ook afhuren voor een personeelsborrel, feestje of party. Uiteraard kun je bij ons ook komen borrelen. Drink gezellig een biertje in onze VIP-ruimte, aan de bar of met lekker weer op ons terras voor de zaak. Of kom een feestje vieren met familie, vrienden en collega’s. Onze kok maakt graag een smakelijk buffet voor u klaar!

EEN FEESTJE VIEREN?

OOK BIJ N-JOY BUFFET MOGELIJK

RESERVEREN

Om teleurstelling te voorkomen is het altijd een goed idee om te reserveren. Dit kan makkelijk op: 0512 779 15